Prodajni program

SENZOR ZA DEŽ

90915

Senzor za dež v primeru dežja samodejno prekine namakalni program v teku in ga znova zažene, glede na nastavljen čas, ko dež poneha. Opremljen s pokrovčkom, ki preprečuje, da bi listi nenamerno padli v senzor, kar zagotavlja največjo zanesljivost delovanja. Zunaj ga enostavno namestite, saj se nahaja na posebnem jeklenem nosilcu. Na krmilno uro se poveže prek kabla.

preprečuje zapravljanje dragocene vode
vsakokrat zagotavlja umerjeno namakanje
preizkušen in zanesljiv

Primeren je za vse namakalne sisteme. Izogiba se nepotrebnim izgubam vode, saj v primeru dežja izključi namakanje. Senzor prekine namakanje, ko raven vode v posodici preseže 5 mm, kar pomeni (5 mm na m2). Programirano namakanje se samodejno nadaljuje, ko voda v posodici senzorja izhlapi. Senzor za dež mora biti nameščen na prostem tako, da je izpostavljen padavinam, vendar izven dosega neposrednih curkov vode (npr. iz razpršilcev). Senzor je nameščen na nosilcu iz nerjavečega jekla. Senzor za dež se poveže s krmilno uro, lahko pa tudi z elektromagnetnim ventilom (24V).

koda pak. kol. dim. izdelka (cm) dim. škatle (cm) vol. (m3) teža (kg) kol./pal.
90915 2 8,5-11-20,5 25-19-10 0,005 0,64 288

KRMILNA URA "AQUA-HOME 4-6-8"

8022

Krmilna ura ustreza vsem zahtevam sodobnih vrtov, saj je zasnovana posebej zanje. Kompaktna in enostavna za namestitev in uporabo; ima velik zaslon z visoko resolucijo, 4 gumbe in izbirnik za nastavitev lastnega, personaliziranega namakalnega sistema za do 8 linij. Poleg tega je izjemno zanesljiva. Vključuje namreč inovativni kondenzator SuperCap, ki ima praktično neomejeno trajanje in ohranja vse nastavitve v spominu, tudi če pride do izpada električne energije. Spomin ohranja veliko dlje, kot katerakoli tradicionalna rezervna baterija.

upravlja do 8 namakalnih linij
2 cikla na linijo
do 4 začetki cikla na dan
izbira frekvence namakanja
funkcija prihranka vode (tj. Budget)
funkcije zaustavitve v primeru dežja (tj. Rain-Stop)
priložen zunanji transformator

Krmilna ura omogoča do 8 namakalnih linij. Enostavna za namestitev in uporabo, saj ima preprost izbirnik, 4 gumbe in velik LCD zaslon, na katerem so vsi parametri dobro vidni, kar olajša nastavljanje. Za vsako zalivalno linijo je mogoče nastaviti 2 programa (A in B), na katerih se lahko nastavi trajanje namakanja (od 1 minute do 4 ure in 15 minut) in število dnevnih ponovitev (do 4 ponovitve na dan). Krmilna ura ima številne uporabne funkcije, kot so nastavitev frekvence ponavljanja namakanja (tedensko, ciklično od 1 do 12 dni, vsak drugi dan), funkcija Budget, ki prilagodi čas namakanja med 0% in 200% in funkcija Rain-Stop, ki prekine nastavljeno namakanje v primeru dežja. Mogoče je tudi ročno upravljanje, kjer se trajanje namakanja lahko nastavi med 5 minut in 4 ure in 15 minut. Krmilna ura omogoča še polavtomatsko namakanje. Krmilna ura je opremljena z notranjim kondenzatorjem (t.i. SuperCap), ki shranjuje energijo, kadar krmilna ura normalno deluje. To pomeni, da v primeru izpada električne energije ohrani nastavitve krmilne ure in jih obdrži shranjene do 2 dni. V kompletu z zunanjim 230V AC transformatorjem. Zasnovano za direktno povezavo s senzorjem za dež.

Montaža: na steno
Napetost: 24V AC
Izhodi: 8

Programi: 2 na linijo
Frekvenca ponavljanja: 4-krat na teden
Trajanje namakanja: od 1 min do 4 ure 15 min
Senzor za dež: s kablom
Napajaje: 24V AC
Garancija: 3 leta

koda pak. kol. dim. izdelka (cm) dim. škatle (cm) vol. (m3) teža (kg) kol./pal.
8022 1 22-22-7,5 22-22-7,5 0,004 0,88 144