PRENOSI

Katalog izdelkov

Katalog Claber® Gardenlife 2022 zajema opise izdelkov Claber® za leto 2022 opremljene s fotografijami izdelkov, načinom pakiranja in podrobnimi tehničnimi lastnostmi izdelkov. V njem boste našli tudi nasvete strokovnjakov glede vsake skupine izdelkov. Katalog Claber® Gardenlife 2022 je v angleškem jeziku. Vse lastnosti in opisi izdelkov iz kataloga so na voljo tudi v slovenskem jeziku na straneh izdelkov. Katalog vam je lahko v pomoč pri naročanju oziroma vam služi kot seznam in pregled izdelkov, ko ne morete dostopati do naše spletne strani. Katalog Claber® Gardenlife 2022 je last podjetja Claber®.

Katalog je v PDF obliki. Za ogled PDF datotek morate na vešem računalniku imeti nameščen Adobe Acrobat Reader, različico 6.0 ali novejšo, oziroma Adobe Reader plugin (oba sta na voljo brezplačno). Če na vašem računalniku še nimate nameščene te programske opreme, si jo lahko prenesete s spletne strani Adobe.

Prenos kataloga

Če si želite katalog prenesti neposredno na vaš računalnik, se z miško postavite na povezavo spodaj, desni klik, izberite "Shrani povezavo kot..." in shranite dokument na vaš računalnik.